YES

Hejsan! Sitter i soffan just nu och gör ingenting typ.. Min dator har varit trasig så det är därför jag inte bloggat, men nu äntligen så funkar den igen! Tack vare min morbror, TACK TACK TACK! Snart så tänkte jag städa tusses bur och sen fixa med ett jobb jag fick idag, Hjälpa en att fixa över bilder till datorn och på usb och redigera bilderna lite så dom blir fina, sen ska det bli ett bildspel och grejer. Kan berätta mer om det sen om ni vill? Men ja, vi hörs älsklingar!  Och vicki min raggsocka, krya på dig hjärtat! 
 


http://sstahres.blogg.se

Heejee! Vill bara säga att jag bytt blogg, eller bloggar på den nu iaf. Kankse börjar blogga på den här igen sen, men känner att jag vill ha en egen blogg.
          ------>http://sstahres.blogg.se<----------
          ------>http://sstahres.blogg.se<-----------
Puuuussisar
 
 

Är med och tävlar

Hej hej! är med och tävlar om ett par converse som Nisvet suljic delar ut. Hans blogg: http://nisvetsuljic.se Puss

Long time...

Hej hej! Det var ett tag sen jag bloggade..^^ Men jag suger på att blogga. Ibland kan jag få värsta rycket och typ blogga i 1-2 veckor men sen orkar jag inte mer. Men ska försöka blogga så mycket jag kan och orkar. Uppdateringen kanske inte blir på topp, men ska försöka med 1 inlägg om dagen iaf. Iaf, just nu ligger jag i sängen och har jätte ont i halsen och känner mig hängig. Bajspruttkissskorv! Håller iaf på med en hemlig sak, mihihi. Om jag mr bättre så kanske jag orkar iväg till centrum, måste verkligen göra en sak där! Men som jag skrev så kanske det inte blir något mer inlägg idag. Pussohej

Instagram bild @VictoriaStahre
 
 

RSS 2.0